Monday, 12 December 2016

UNITAR 4th Convocation

Entri 110

Teks & Foto : Munirah Yusoff


 Alhamdulillah. Konvo juga akhirnya untuk MASTER COMPUTER SCIENCE. 

Cuma kali ni kurang menyambut sangat. Hanya saya dan mak ayah. Bunga konvo tak ada. Hadiah besar-besar tak ada. Gambar formal dengan keluarga pun tak ada. Gambar individu je, itu pun hari sebelum nak pulang jubah konvo, baru pergi kedai nak ambil gambar. 

Rasa macam sayang pula kalau tak ada walaupun sorang-sorang. :D

Untuk batch saya, dua orang je yang datang konvo. Batch sebelum kami yang sama-sama kelas, sepatutnya ada lagi 3 orang. Tapi diorang tak nak konvo pula. Tak pasti sebab apa. Ingatkan bolehlah nak meriah sama-sama.

Konvo kali ni, paling cepat dapat naik pentas, paling cepat ambil gambar, paling kejap ada kat tempat konvo. Asalkan dapat kira bagus dah.

Jubah Master of Computer Sciene.
Graduation Fee RM 450
Convocation Fee RM 400

Sambut Konvo dengan Mak Ayah.

Geng satu batch yang kekal sampai dapat konvo.
Dan kami berdua je yang konvo untuk Master of Computer Science.
Yang lain tak nak konvo. Huhu.


Cuma nama khat je yang di beli.
Patung konvo dan bunga konvo tak beli pun.



No comments:

Post a Comment