Sunday, 29 October 2017

Percubaan Buat Kotak Pensil

Entri 125

Teks & Foto : Munirah Yusoff

Cuba jaya buat kotak pensil sendiri ikut tutorial dari web blog NanyFadhyl, boleh rujuk di sini Pencil Case Nany Fadhly.

Mudah jugak langkah-langkah yang dia tunjuk.


Cuma tak sama kain dengan tak jadi bentuk macam tutorial tu. Terlupa yang sepatutnya nak buat jadi dua lapis, tapi dah jahit zip baru ingat sebab perasan jadi besar. 









Jahit zip pun, hujungnya tak berapa kemas lagi.




Tapi bolehlah, nanti nak jadikan kotak pensil warna anak-anak saudara punya. Hihi





No comments:

Post a Comment